PINTEREST

Follow Me on Pinterest

14. kesäkuuta 2019

Kerrostalon alakerta, tumma puoli omalla ulko-ovella, Ahvenkuja 1, EspooLuxus asunnot kerrostalon alakerrassa omakotitalo mukavuuksin.
Valoisa asunto näyttävillä tummilla pinnoilla.
1,5 vuotta meni, kun ensimmäisiä arkkitehdin kuvia pyörittelin ja tein niihin korjauksia. Saunan paikka vaihtui, lisättiin vaatehuoneen paikkaa ja kulku ympäri asuntoa. Näissä kohteissa on huomioitu esteettömyys. Arkkitehti piirsi muutoksien jälkeen kuvat uusiksi ja suurin aika meni erikoislupakäsittelyssä, koska kyseisiä kohteita ei ole paljon saatavilla.
Nämä panoraama asunnot on rakennuttu kerrostalon kellarikerrokseen varastotiloihin. Tästä syystä on näissä asunnoissa isot ikkunat ja oma piha. Mukavuudet löytyy, mutta huolettomampaa asumista kuin omakotitalossa. Tässä kohteessa on jopa oma ulko-ovi.

Kuva omistaa Kiinteistövälittäjä Pauli Paunonen, RED LKV, HELSINKI

❤️ #rakkaudellamarika
Marikan SisustusStudio #marika
#moisio#sisustussuunnittelu#sisustussuunnittelija#ylöjärvi#tampere#pirkanmaa#somero#turku#helsinki#suomi#sisustus#valaistus#tekstiilit#kiintokalusteet#huonekalut#moderni#rustiikki#skandinaavinen#kesämökki#huvila#saneerauskohde#uudiskohde#toimisto#julkitila#yrittäjyys#naisyrittäjä#koti#viihtyisyys
www.sisustusstudio.com
# sisustussuunnittelua intohimolla & 10 vuoden kokemuksella 💯

Kerrostalon alakerta, vaalea puoli, Ahvenkuja 1, Espoo
Luxus asunto hempeillä vaaleilla pinnoilla.
Näissä kohteissa on huomioitu esteettömyys.
Nämä panoraama asunnot on rakennuttu kerrostalon kellarikerrokseen varastotiloihin. Tästä syystä on näissä asunnoissa isot ikkunat ja oma piha.
Mukavuudet löytyy, mutta huolettomampaa asumista kuin omakotitalossa.
Kiitos pojat hyvästä yhteistyöstä,
Tomi, Markus ja Pauli.

Kuva omistaa Kiinteistövälittäjä Pauli Paunonen, RED LKV, HELSINKI

❤️ #rakkaudellamarika
Marikan SisustusStudio #marika
#moisio #sisustussuunnittelu #sisustussuunnittelija #ylöjärvi #tampere #pirkanmaa #somero #turku #helsinki #suomi #sisustus #valaistus #tekstiilit #kiintokalusteet #huonekalut #moderni #rustiikki #skandinaavinen #kesämökki #huvila #saneerauskohde#uudiskohde #toimisto #julkitila #yrittäjyys #naisyrittäjä #koti #viihtyisyys
www.sisustusstudio.com
# sisustussuunnittelua intohimolla & 10 vuoden kokemuksella